Σε μια κοινωνια χωρις ισοτητα, η αρμονια, αληθεια και ομορφια μπορει να επικρατησει;
( John Milton )

Πεινουσαμε στης γης την πλατη.
Σα φαγαμε καλα
πεσαμε εδω στα χαμηλα
ανιδεοι και χορτατοι.
( Γ. Σεφερης )


Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ...


( ... οπως λεμε π.χ. , οδηγιες προς ναυτιλλομενους... )

ΚΥΡΙΟΥΣ, ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

επειδη,
κατα πως το πατε, σε λιγο οι μισοι κατοικοι αυτης της Χωρας δεν θα επαρκουν για να παρακολουθουν τους αλλους μισους και να κοβουν προστιμα για... φοροδιαφυγη, μη αποδοση Φ.Π.Α., παρανομη σταθμευση αυτοκινητων, παραβασεις του Κ.Ο.Κ., εισπραξη συνταξεων απο πεθαμενους, μη πληρωμη τελων κυκλοφοριας αυτοκινητων, κατοχη παρανομων πισινων και αυθαιρετων κτισματων, αποκρυψη περιουσιακων στοιχειων, καπνισμα σε δημοσιους χωρους, μη εκδοση και συλλογη αποδειξεων, μη πληρωμη δανειων και πληθος αλλων παραβασεων,
επειδη,
κατα πως φαινεται, η αγωνια σας μερα με τη μερα κορυφωνεται λογω της αδυναμιας σας να παρουσιασετε στους εντολοδοτες σας επαρκη εσοδα προς αποδειξη της καλης εκτελεσης του εργου που σας εμπιστευτηκαν

ΓΙ' ΑΥΤΟ

σαν ενθερμος... υποστηρικτης του εργου σας και των σκοπων της... επαναστασεως σας,

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

παρεχοντας... αφιλοκερδως τις... γνωσεις μου, ως ερασιτεχνης... επαναστατης και... λογιστακος:

Προσλαβετε, κατοπιν αποφασης που θα δημοσιευτει αυθημερον στο ΦΕΚ,
10000000... φιλελληνες απο ολες τις χωρες του κοσμου και εμπιστευτειτε σ' αυτους - καθ' οτι και αδιαφθοροι - το εργο της παρακολουθησης των 10000000... υπηκοων σας και της επιβολης των προστιμων.

Μ' αυτο τον τροπο θα εχετε διπλο οφελος,

1. Αυτοι ωσαν καλοι... φιλελληνες καμμια αμοιβη η ανταμοιβη θα σας ζητησουν. Ειναι γνωστο απο την ιστορικη εμπειρια της Χωρας αυτης, οτι... οι καλοι φιλελληνες - σε αντιθεση με τους κακους - ειναι ανιδιοτελεις. Μ' αυτο το τροπο θα μπορειτε, λογιστικες εγγραφες προβλεπομενων εσοδων, να τις παρουσιαζετε σαν πραγματικα εσοδα. Για να γινει αυτο πιο πιστευτο, αναθεστε σε... παπαγαλακια τη διαφημιση της... παγκοσμιας αυτης πρωτοπορου "πατεντας" σας.
2. Θα κανουν ο.τι περνα απ' το χερι τους να σας εξασφαλισουν, επιπλεον, την καταβολη των υπολοιπων δοσεων του δανειου της τροικας και την εξευρεση προθυμων δανειοδοτων του εργου σας στις ελευθερες αγορες με... μεγαλυτερο spread... εξασφαλιζοντας μ' αυτο το τροπο και τη δικη τους... χορηγια η μιζα η μεσιτεια η οπως αλλιως σας αρεσει να την ονοματισετε. Μ' αυτο το τροπο θα επιτυχετε, ταυτοχρονα, και την... αντιστοιχη μειωση των δημοσιων εξοδων.

Ελπιζοντας οτι οι συμβουλες μου θα τυχουν της αναλογης προσοχης σας... για το καλο σας,

Διατελω,

ερασιτεχνης αντιεξουσιαστης της... εξουσιας.


Υγ. Και, περακαλω, μην... πιεζετε, μην... διαπραγματευεστε...
Καταλαβαινετε, ειμαι σιγουρος γι' αυτο, τι... εξυπονοω...


Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ...


Τελικα ολοι αυτοι οι... ξενοι συμβουλοι, φαινεται οτι (μας) δουλευουν αφιλοκερδως.

Οι ανθρωποι, απλα, μας προσφερουν την βοηθεια τους για την επιτυχια του νεου επαναστατικου μας αγωνα δια μεσου του μεγαλειωδους χριστιανο-επιστημονικου 4ου δρομου προς τον σοσιαλισμο και την... εξουσια που θα εξαγγελθει αντιμεθαυριο 3 του Σεπτεμβρη...

Κι εμεις, απο κληρονομικοτητα πονηροι, αγροικοι κι αμορφωτοι βαλκανιοι, αδικα τους... κατηγορουμε.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ... (updated)


κατα πως λεει ο Ντινος Χριστιανοπουλος!

Μετα τη στροφη της εξωτερικης πολιτικης αφ' ης ανελαβε την εξουσια... ο εκ της διασπορας των Η.Π.Α. προερχομενος διπλοελληνας κυβερνητης μας, διαβαζω πληθος μακροσκελων πολιτικων αναλυσεων επι του θεματος απο ειδικους "τεχνοκρατες" καθηγηταδες κι αλλους διανοουμενους - δημοσιογραφους ... πενταροδιαιτους, πολιτικους σχολιαστες αλλα και... παντογνωστες εφημεριδοαναγνωστες η "μοντερνιστες" (ιερο)κηρυκες της, αμερικανικης εμπνευσεως, παγκοσμιοποιησης και των καλων της...
Διαβαζω τα πονηματα τους, τα ξαναδιαβαζω δυο και τρεις φορες και δεν καταλαβαινω τιποτα.
Αμφιβαλλω αν και οι ιδιοι καταλαβαινουν αυτα που γραφουν.
Γεμουν τα πονηματα αυτα απο επαναλαμβανομενες ελληνικουρες αναμικτες απο πολιτικους, οικονομικους, κοινωνικους και στρατωτικους ορους γραμμενους στην αγγλικη γλωσσα, εντος παρενθεσεων και, αποδιδομενους με ελληνικους νεολογισμους, θελοντας οι συγγραφεις τους να αποδειξουν μ' αυτο τον τροπο, περαν του... ευρους των ειδικων, ταχα, γνωσεων τους και, την λεξιπλαστικη τους ικανοτητα... αγνοουντες, προφανως, την λεξιπενια που τους χαρακτηριζει.

Για ολους αυτους, λοιπον, για να αντιληφθουν ποσο νυχτωμενοι ειναι και ποσο ξεπερασμενοι ακομη και απο τους μεντορες και καθοδηγητες τους, ιδου:


κι ακομη, για να διαπιστωσουν την αγνοια τους και την απομακρυνση τους απο το κοινο αισθημα της κοινωνιας στην οποια απευθυνονται και τον πληρη αντι-ανθρωπισμο τους σαν επιστημονων κι ελληνων οι οποιοι πριν και πανω απ' ολους θα επρεπε να γνωριζουν τα διδαγματα της ελληνικης φιλοσοφιας και ιστοριας, ιδου:


Ενημερωτικη σημειωση:
Επειδη ειδοποιηθηκα απο ορισμενους αναγνωστες οτι δυσκολευτηκαν να βρουν το βιντεο, προς διευκολυνση ολων σημειωνω:
αφου μπειτε στην σχετικη ιστοσελιδα, καντε κλικ, στο τελος αυτης, στη λεξη "ΛΕΣΧΗ" , οποτε στη νεα αναρτηση που θα εμφανιστει ευκολα πλεον μπορειτε να εντοπισετε το βιντεο και να το δειτε.
Ζητω συγνωμην απο οσους μεχρι τωρα δεν μπορεσαν να το βρουν, λογω δικης μου παραλειψης ως προς την ενημερωση τους.

Υγ. Νομιζω οτι, περιττο να ειπωθει οτι το εντυπο στο οποιο φιλοξενειται το αρθρο που θα διαβασετε - οσοι διαβασετε - μονο γι' αντιεβραισμο δεν μπορει να χαρακτηριστει.
Το ιδιο και η δημιουργος του ντοκυμαντερ, το τραιηλερ του οποιου θα δειτε - οσοι το δειτε.




Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ Π....


Θα μας βγαλουν και τρελους!



ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ...


Μια ελληνικη παροιμια λεει,

" 45 γιαννηδες ενος κοκκορου γνωση ".

Φαινεται ομως οτι, εδω και δεκα μηνες η λα'ι'κη σοφια... ανατραπηκε αρδην.
Ετσι, απο τοτε που οι γιωργ(ακ)ηδες ανελαβαν την εξουσια... με τον γνωστο νεο-πατριωτικο, επαναστατικο τους αγωνα, η παροιμια αυτη μελλει να ηχει παρωχημενη.

Η νεα της διατυπωση θα ειναι... αυτονοητως,

" 45 γιωργηδες ουτε ενος κοκκορου γνωση! "



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ Η ΝΥΦΗ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ...



ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ:

" Ο 4ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ".


ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Η ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.


ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΠΕΡΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ... ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ... ΝΕΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ,

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.


ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ
Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ,


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

αφιερωνεται...


σε οσους ειδικους και μη περι την εξωτερικη πολιτικη, τις γεωπολιτικες εξελιξεις της περιοχης της Αν. Μεσογειου, Εγγυς και Μ. Ανατολης καθως και την διπλωματια προσπαθουν, τις τελευταιες μερες, να πεισουν οσους... αδαεις περι της... ορθης ετυμολογικης εννοιας της λεξης "διπλωματια" και της ασκησης της... κατα τον ιδιο τροπο που χρησιμοποιησαν για να πεισουν, το παλαι ποτε, περι της ορθοτητας του Σχεδιου Αναν για την Κυπρο...


της σκηνοθετιδας Αθηνας Τσαγγαρη!


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

επαγγελμα: ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...


Τσε Γκεβαρα... σε εσκισε!

σε δεκα μηνες, ωσαν γνησιος αντιεξουσιαστης κατελαβε... την εξουσια...
εκανε πραξη την επανασταση... του αυτονοητου...
και προχωρει ακαθεκτος στην επανασταση... της Δημοκρατιας...
συμφωνα με το μεγαλοφυες σχεδιο-του...
του τεταρτου δρομου προς τον σοσιαλισμο...

Και ολα αυτα, παρακαλω, ταξιδευοντας ανα... την υφηλιο και... μεταξυ των νησων του Αρχιπελαγους και του Κρητικου Πελαγους... διαλογιζομενος για την εξευρεση τροπων, διεθνως πρωτοτυπων, προς διατηρησιν της εξουσιας...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010



επικαιρη αναρτηση,

θα τη βρειτε κανοντας click ΕΔΩ!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ...






ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΛΟΡΚΑ!!!


επι τη επετειω...




του θανατου του Ποιητη!!!

" Ο Ματωμενος Γαμος "


Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΤΡΙΑ " Π "...

Π-ασοκ... Π-αρος... Π-ορος

... συμπαν το επαναστατικο, αντιεξουσιαστικο, σοσιαλιστικο κομμα και ο αρχηγος αυτου, φετος, κανει τις διακοπες του χωρις ενοχες και υπο την... υψηλη προστασια της Μοσαντ, στα νησια του Αρχιπελαγους αναμεσα στα οποια "ταξιδευει" και το Μεγαρο Μαξιμου...























Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

una φατσα...

una ρατσα...


ιδιο κοστουμι, ιδια γραβατα... ιδιο πουκαμισο...

βρειτε την εκτη ομοιοτητα στη φωτογραφια... και,
κερδισατε!



Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ο αμετανοητος εγκληματιας


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ


Μπενζαμιν Νεταναχιου


Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

η θεια Ελλη εφυγε νωρις...


Η θεια μου η Ελλη παραμενει για μενα, παντα, ενα υποδειγμα γυναικας!

Ηλθε προσφυγοπουλα απο τη Σμυρνη σε προσχολικη ηλικια μαζι με τη μανα της, την γιαγια Δεσποινα και, τον μικροτερο αδελφο της το '22. Τον πατερα της τον σκοτωσαν οι Τουρκοι.
Εμειναν σ' ενα προσφυγικο σπιτι στον Βυρωνα. Η γιαγια η Δεσποινα για να μπορεσει να ζησει και να μεγαλωσει τα δυο παιδια, ξαναπαντρευτηκε. Παιδια με τον δευτερο ανδρα της δεν εκανε. Κι εκεινος τους φερθηκε σαν να ηταν ο πραγματικος πατερας τους!
Η θεια Ελλη τελειωσε το γυμνασιο, σπουδασε στην τοτε Εμπορικη Σχολη - που εξελιχτηκε, αργοτερα, στην Ανωτατη Εμπορικη - και αρχισε να δουλευει σαν λογιστρια.
Ολη η οικογενεια, οπως αλλωστε οι περισσοτεροι προσφυγες, ηταν αντιμοναρχικη.

Πολυ λιγα χρονια μετα τον ερχομο της οικογενειας, ο παππους μου αγορασε το παραδιπλα σπιτι οπου εμεινε με τη γιαγια μου και τους δυο γυιους του. Τον πατερα μου και τον, κατα ενα χρονο μικροτερο, αδελφο του.
Ετυχε και ο παππους μου να ειναι βενιζελικος, ενας λογος παραπανω ωστε οι δυο γειτονικες οικογενειες γρηγορα να συνδεθουν και φιλικα!

Ο θειος μου, τον οποιο δεν ειχα τη τυχη να γνωρισω, οπως κι ο πατερας μου, μπηκε στη Νομικη την οποια ομως εγκατελειψε κι ασχοληθηκε με το εμποριο.
Μεταξυ εκεινου και της θειας Ελλης, απο τα εφηβικα τους χρονια, γεννηθηκε ενας βαθυς ερωτας!
Για εκεινη κρατησε σε ολη της τη ζωη! Για εκεινον διακοπηκε με τον χαμο του στο Αλβανικο Μετωπο!
Στη δικη του μνημη, μου δοθηκε το ονομα του!
Καθως, παιδια οι δυο τους δεν προλαβαν να αποκτησουν, η θεια Ελλη εγινε για μενα, μια δευτερη μητερα παραλληλα με τη μανα μου!

Ηταν μια γυναικα παρα πολυ εξυπνη, πολυ καλλιεργημενη, συνεχως διαβαζε, την ενδιεφεραν τα κοινωνικα προβληματα και η πολιτικη και κατα τη διαρκεια του πολεμου ενταχτηκε στο ΕΑΜ και, ο αδελφος της στον ΕΛΑΣ. Αυτο της κοστισε πλειστες οσες ταλαιπωριες!

Μαζι μου, απο το Δημοτικο ακομη, οσακις βρισκομαστε, μπορουσε να κουβεντιαζει με τις ωρες! Μου μιλουσε για τη ζωη της, τα βιβλια που διαβαζε, για λογοτεχνια, ποιηση, τα πιστευω της για τις ανθρωπινες σχεσεις, για την κοινωνια, την πολιτικη.
Τα δωρα που μου εκανε, απ' οταν ημουν δεκα ετων και μεχρι που εφυγε απο τη ζωη ηταν μονο, βιβλια!
Στη περιοδο της απριλιανης χουντας, οι συζητησεις μας περιεστρεφοντο αποκλειστικα, σχεδον, σε θεματα κοινωνικα και πολιτικα. Αυτο συνεχιστηκε και κατα τη περιοδο της μεταπολιτευσης, μεχρι που εφυγε απο τη ζωη!
Στη περιοδο μετα τη μεταπολιτευση, ο προβληματισμος της για το μελλον ηταν πολυ μεγαλος!
Βλεποντας τον Μικη να υποστηριζει τον Καραμανλη, το ΚΚΕ να διασπαται, τον κεντρωο πολιτικο χωρο να προσχωρει κατα ενα μερος στη ΝΔ και κατα το μεγαλυτερο στο ΠΑΣΟΚ, τον Μανωλη Γλεζο επισης στο ΠΑΣΟΚ, τον Λεων. Κυρκο και τους περι αυτον να επιμενουν στη διατηρηση του τιτλου ΚΚΕ(εσ.), την πορεια του κυπριακου προβληματος, την ρωσικη εισβολη στη Τσεχοσλοβακια και τοσα αλλα, η μεχρι τοτε πιστη της σ' ενα καλυτερο μελλον κοινωνικοπολιτικο, για την Ελλαδα και ολο το κοσμο, αρχισε να κλονιζεται!

Θα αναρωτηθειτε, ισως, τι με εκανε ετσι ξαφνικα να θυμηθω την θεια Ελλη!

Αφορμη σταθηκε η συνεντευξη του πρωθυπουργου στην εφημεριδα "Κριστιαν Σα'ι'ενς Μονιτορ" της Βοστωνης και η νεα πρωτοτυπη, παγκοσμιως, ιδεα του περι ενος 4ου δρομου προς τον σοσιαλισμο, δεδομενης της αποτυχημενης πορειας του 3ου δρομου!

Η θεια Ελλη, λογω της εφεσης της προς μαθηση και γνωση, εχοντας ακουσει για την υπαρξη στην Αμερικη της θρησκευτικης κοινοτητας των πιστων στην "Χριστιανικη Επιστημη", και μη μπορωντας να αντιληφθει την εννοια μιας τετοιας θρησκειας, αποφασισε να παει να παρακολουθησει δυο-τρεις φορες τις διαλεξεις/συζητησεις στο Αναγνωστηριο του ελληνικου παρ/τος της ιδιας κοινοτητας.
Και μου ειχε μιλησει γι' αυτη της την περιεργεια και την παρακολουθηση αυτων των διαλεξεων.
Οντας δε μια γυναικα πανεξυπνη, διεθετε και το αναλογουν χιουμορ αλλα και την λεπτη ειρωνεια που συνοδευει, συνηθως, τους εξυπνους ανθρωπους!
Δεν γνωριζω αν αυτο που μου ειπε σε μια συζητηση μας προηλθε απο καποια διαισθηση της η ενδεχομενως προφητικη ικανοτητα την οποια διεθετε η αν συνδεεται με την παρακολουθηση των διαλεξεων, ομως εγω απο χθες αρχιζω να πιστευω οτι, πλεον, λιγο απεχουμε απο την κατασταση που, η θεια Ελλη, μου περιεγραψε.

Σε μια απο τις πολλες συζητησεις μας, μεταξυ σοβαρου και αστειου διανθισμενου με μικρη δοση λεπτης ειρωνειας... μου ειπε:

- Εγω, σιγουρα, δεν θα προλαβω να το δω και καλυτερα για μενα!
Εσυ, ομως, μην εκπλαγεις αν σε καποια στιγμη δεις την Ελλαδα να εχει το πολιτευμα, της...

Βασιλευομενης Καπιταλιστικης Χριστιανο- Κομμουνιστικο-Σοσιαλιστικης Δημοκραρτιας




Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΕΜΠΡΟΣ... ΣΤΟΝ 4ο ΔΡΟΜΟ...


που θα... χαραξει ο Σεπτεμβρης...

για την ολοκληρωση του... ΧριστιανοΣοσιαλισμου κατα τα διδαγματα της
θεοπνευστης χριστιανικης επιστημης*...


* για τους μη γνωριζοντες... αμερικανιστι: Christian Science

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ...



Το επαναστατικο υπουργικο συμβουλιο... ταξιδευει... χωρις ενοχες...

Αθηνα... Καστελλοριζο... Πορο... Παρο...

Ιθακη ποτε... ;


Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

... ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ



... κυκλοφορει την τριτη μερα του Σεπτεμβρη,

" ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ "

Ενα βιβλιο σταθμος στην ανοδικη πορεια του ταλαντουχου και φερελπι νεου μυθιστοριογραφου!
Ενα βιβλιο που δεν πρεπει να χασετε... γιατι θα χασετε!
Ενα βιβλιο που δεν πρεπει να λειψει απο καμμια βιβλιοθηκη!
Ενα βιβλιο προφητικο, γεματο αγωνια και σασπενς!
Ενα βιβλιο...
Ενα βιβλιο...
Ενα βιβλιο...

Θα πωλειται σε... τιμη ευκαιριας μαζι με ολες τις εφημεριδες!
Προεγγραφες δεκτες μεσω της ιστοσελιδας opengov!
Προλαβετε!


Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

το 7 με ακολουθει... παντου


Πλησιαζοντας η σημερινη ημερα προς το τελος της, θα θεωρουσα ασυγχωρητη παραλειψη απο τη μερια μου να μην αναφερω οτι την παρουσια μου στο διαδικτυο και τη μεχρι σημερα συνεχιση της, την οφειλω:

... στον Θ. που με τη παροτρυνση του και, τη βοηθεια του, τουλαχιστον επι ενα τριμηνο πριν το ξεκινημα του blog μου, επι "τεχνικων" θεματων, με επεισε, μεχρι τοτε οχι μονο ασχετο στο χειρισμο του υπολογιστη αλλα και, σφοδρα αντιθετο προς τη χρηση του, να παρω την αποφαση!

... στην Ν.Π. που επιμονα με παροτρυνε, επισης, να γινω blogger!

... τελος, στην Α.Κ. που αμεριστα με βοηθησε και υποστηριξε!

Και οι τρεις πολυ νεωτεροι απο μενα, γεγονος που με συγκινησε και με ενθερρυνε!

Μη γνωριζοντας αν το αποτελεσμα της παρουσιας μου αυτης, τους ικανοποιει η
οχι, ετσι απλα, ενα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


7 Αυγουστου...



Το blog γιορταζει σημερα τα γενεθλια του!
Συμπληρωνει τα δυο του χρονια και κερναει οσους το παρακολουθουν, γνωστους, αγνωστους, φιλους αλλα και... εχθρους,
λογω... καταγωγης του,
απο ενα:


... γλυκο τυροπιτακι τηνιακο και,

















... ενα σκαλτσουνι ανδριωτικο





















... αλκοολ, λογω της ζεστης... και για λογους λιτοτητας, δεν προσφερεται.
... ομως ενα μπαλο μπορει οποιος επιθυμει... να τον χορεψει!



Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

εδω η τροικα... εκει η κυβερνηση...





ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ...

... ειχε πει ο παππους,


Αλλα και,

στον ΝΕΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,
στην ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΜΩΝ... ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ,
στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Α(ΥΤΟ)ΝΟΗΤΟΥ,
στον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ,
στην ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...
στο ΔΝΤ...
στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

και βαλε...

ΣΕ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝ,

ακομη και στον γυρισμο στην Ιθακη...

... λεει ο εγγονος!


ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ...


Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

BENVENUTO DOTTORE TOMASO... I GRECI LA SALUTANO


Ο σοσιαλ-μπερλουσκονισμος βρηκε τον αξιο συνεχιστη του, στο προσωπο του αντιεξουσιαστη αρχηγου της Επαναστασης του Αυτονοητου.

Πρωτο δειγμα γραφης ηταν η προσφορα μιας αδειας για καθε υπαρχουσα, προ ημερων, στους απεργουντες ιδιοκτητες των Δ.Χ. φορτηγων και βυτιοφορων...

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ολα συζητιωνται εξ' αλλου...



... ποιητικη αδει'α

( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 )

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ... ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...

ΜΗΔΕΝ + ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ
______________________

" ... η σημερινη εικονα( εννοειται αυτη της "επαναστασης του αυτονοητου" και του αρχηγου της, αντιεξουσιαστη στην εξουσια και διπλο-ελληνα ) δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο εκεινη του προκατοχου της( εννοειται του παιζοντος το playstation του) το καλοκαιρι του 2009(εννοειται, τις παραμονες των εκλογων)... "


( εξαιρετικα... αφιερωνεται στους... επαναστατες/τριες κυριους και κυριες του ολου ΠΑΣΟΚ... με απεραντο θαυμασμο για τη πρωτοφανη επιτυχια τους εναντια... στην εξουσια! )



η αρλουμπα... των επαναστατων του αυτονοητου...


Η απογραφη των Δ.Υ. απεδειξε αυτο που ηταν γνωστο!

Και το θρασος εχει ορια,
κυριοι και κυριες του ολου ΠΑΣΟΚ και,

πανω απ' ολους λαβετε το στα υπ' οψη, εσεις Κε αντιεξουσιαστη της εξουσιας ο οποιος,
υπερβαινοντας καθε οριο διαχωρισατε, χθες, τους Ελληνες, ωσαν να απευθυνεστε
σε καφρους,
σε "μονα" και "διπλα" ελληνες!

Αποδειξατε ετσι την πληρη αγνοια σας της Ιστοριας του τοπου αυτου και εξωτερικευσατε, αν μη τι αλλο, σε ολο του το ευρος τον γεματο κομπλεξ εαυτο σας!

Μην, λοιπον, εκπλαγειτε αν σε καποια στιγμη αναγκαστουν
οι κατοικοι αυτου του τοπου να σας συμπεριφερθουν με τον
αρμοζοντα τροπο,
οπως η Ιστορια τους το επιβαλλει...