Σε μια κοινωνια χωρις ισοτητα, η αρμονια, αληθεια και ομορφια μπορει να επικρατησει;
( John Milton )

Πεινουσαμε στης γης την πλατη.
Σα φαγαμε καλα
πεσαμε εδω στα χαμηλα
ανιδεοι και χορτατοι.
( Γ. Σεφερης )


Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

maria pages...

...acapella...

9 σχόλια:

elphaba είπε...

πολύ βαριά κουλτούρα Χ.Α.

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΓΚΕΣ, Ο ΒΙΜ ΒΕΝΤΕΡΣ, Ο ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ, Η ΓΙΟΥΡΣΕΝΑΡ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΟΜΩΣ!

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Υ.Γ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ, ΠΟΤΕ, ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΏ;

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΡΓΚΕΣ, Ο ΒΙΜ ΒΕΝΤΕΡΣ, Ο ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ, Η ΓΙΟΥΡΣΕΝΑΡ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΟΜΩΣ!

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Υ.Γ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ, ΠΟΤΕ, ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΏ;

elphaba είπε...

καλά ο βέντερς και ο μπόρχες, αλλά μπουκόφσκι ουδέποτε ανέφερα, μήπως τον συγχέεις με τον μπακούνιν; ούτε γιουρσενάρ ανέφερα αν και μου αρέσει είναι αλήθεια, αλλά μου φάνηκε too overwhelming όλα μαζί. όσο για τα αρχικά μου τα ξέρεις : Ψ.Κ. (ψόφιος κοριός). γενικά μου αρέσει το μπλογκ σου, αλλά είναι λίγο ελιτίστικο δεν βρίσκεις; δηλαδή απευθύνεσαι σε έναν στενό κύκλο φίλων, και μην ανταπαντήσεις ότι και το δικό μου είναι το ίδιο διότι δεν απευθύνομαι σε κανέναν και άλλωστε ουδείς το έχει πάρει είδηση από ότι αντιλαμβάνομαι. θα έπρεπε να σε απασχολεί να είναι κατανοητά αυτά που γράφεις διότι η γνώση δεν είναι προνόμιο ολίγων αριστοκρατών της σκέψης. είναι κοινό αγαθό. αλλιώς ομφαλοσκοπούμε.

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, Ε! ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠ' ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ,ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΜΕΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ! ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ*. ΕΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΟΥΛΑΚΙ", ΣΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ.
ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΛΔ.,"ΠΟΥΛΑΚΙ" ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΣΑΣ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤ' AΥΤΙ. ΟΜΩΣ... ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ; ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ;
ΕΜΕΝΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.

X.A.

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΣΥΓΝ., ΟΠΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ:

ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΚΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΑΝ... ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ! :)

elphaba είπε...

όσο για το βίντεο δεν θα έλεγα ότι με 'εξιτάρει' μάλλον το αντίθετο. για τα υπόλοιπα δεν έχετε άδικο, αλλά χωρίς να λαϊκίζουμε πιστεύω ότι από τη στιγμή που δίνουμε ένα 'στίγμα' πρέπει να είναι κάπως πιο ευρύ. αλλά αυτό είναι δική μου άποψη ασφαλώς δεν με ενδιαφέρει ποιος και αν την συμμερίζεται. όσο για πουλάκια δεν υπάρχουν αρκεί λίγος κοινός νους και λίγη ικανότητα σύνθεσης και συνδυασμού για να καταλάβει κάποιος. εφόσον φυσικά έχει στη διάθεση του κάποια στοιχεία. τα οποία είχα εγώ προσωπικά, δεν μου τα έδωσε κάποιος άλλος. μια και ασχολείστε με τον χορό προσωπικά μου αρέσει πολύ η ute lemper (δεν είμαι σίγουρος/η ότι γράφεται έτσι, αλλά και οι χοροί των πυγμαίων, καθώς και τον αφρικανών. δηλαδή το εξεζητημένα αφαιρειτκό απο τη μια και το εντελώς πρωτόγονο από την άλλη. ως δίδυμος\η πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό και δεν θα το κατακρίνετε αγαπητέ Χ.Α. ή φαντομά! χα χα. φαντάζομαι να σας ενθουσίασε μια νέα σειρά δίσκων που κυκλοφόρησε πρόσφατα με γενικό τίτλο last tango in athens. πάντως σας συγχαίρω άλλη μια φορά για την εκφραστικότητα του λόγου και την οξύτητα του νου.

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΕΙΠΑ ΜΕΝ, ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥ ΤΑ 'ΧΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΝΚΣ ΜΟΥ, ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΑΝ! ΠΑΡΑ ΤΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ:)
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΟΥ :))

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ; Ο ΧΟΡΟΣ(ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ, ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ,
ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ.
ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Χαρ. Αλβερτος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΜΕΤΑΞΥ".
ΣΥΓΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ.