Σε μια κοινωνια χωρις ισοτητα, η αρμονια, αληθεια και ομορφια μπορει να επικρατησει;
( John Milton )

Πεινουσαμε στης γης την πλατη.
Σα φαγαμε καλα
πεσαμε εδω στα χαμηλα
ανιδεοι και χορτατοι.
( Γ. Σεφερης )


Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

... ΔΗΘΕΝ...

Ο, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΙΣΩ:


-Τους/τις... τραγουδιστες/τριες, που τις παρα-φωνιες/α-φωνιες τους τις επικαλυπτουν η τις αντικαθιστουν τα ντεσιμπελς, και τη φημη τους την οφειλουν στα... κουνηματα τους!

-Τους/τις... στιχουργους, που το μονο τους ταλεντο ειναι να γραφουν στιχους... αλαμπουρνεζικους!

-Τους/τις... μουσικοσυνθετες/τριες, που εμφανεστατα μιμουνται η κακο-αντιγραφουν καταξιωμενους πρωην η νυν συναδελφους τους!

-Τους/τις... ηθοποιους, που σωρηδον βγαινουν απο τις διαφορες θεατρικες σχολες και εχουν κατακλυσει τις οθονες των τηλεορασεων, αφου προηγουμενως εχουν περασει απο ορισμενη... "δοκιμασια"(ιδιαιτερα οι θηλυκου γενους)!

-Τους/τις... δημοσιογραφους που "βγαζουν" οι διαφορες δημοσιογραφικες σχολες των τηλεοπτικων εταιρειων, ομιλουντες/ουσες την... αγγλοελληνικη(! ), "μπουμπουνιζοντας" τον εγκεφαλο των οσων ανεγκεφαλων παρακολουθουν τις εκπομπες τους απο τα ραδιοφωνα και τις τηλεορασεις που, ας σημειωθει, παρανομως και με την ανεξηγητη(;) ανοχη της κρατικης εξουσιας εκπεμπουν, προς δυστυχιαν του ελληνικου λαου!

-Το συνολο, σχεδον, των... ελληνικων περιοδικων και πολλων
εφημεριδων, πλεον, με ξενογλωσσους τιτλους, σαν να
απευθυνονται σε ξενογλωσσους αναγνωστες!

-Τους εκδοτες, δ/ντες και δημοσιογραφους των εντυπων αυτων που κατα τα αλλα... "σκιζονται" για το καλο της χωρας τους!

-Τους/τις... executive directors, ART(!) directors κ.λ.π. directors των διαφορων κοσμικων... υπερκοσμικων(!) κ.α. "ειδικευμενων" περιοδικων και εντυπων που κι αυτα εχουν κατακλυσει τον κλαδο και ειναι αποριας αξιον πως επιβιωνουν και μαλιστα εν μεσω οικονομικης κρισης!

-Τη πληθωρα των... συγγραφεων και ποιητων και των δυο φυλων, που εχουν εμφανιστει τα τελευταια χρονια και, που για να εκδωσουν τα βιβλια τους πληρωνουν οι ιδιοι τα εξοδα εκδοσης στους εκδοτικους οικους! Κατα τα αλλα τους φταιει το συγγραφικο και ποιητικο κατεστημενο, απο την υπαρξη του Ελληνικου Κρατους, μεχρι και τη γεννια του μεταπολεμου!

... επεται συνεχεια...