Σε μια κοινωνια χωρις ισοτητα, η αρμονια, αληθεια και ομορφια μπορει να επικρατησει;
( John Milton )

Πεινουσαμε στης γης την πλατη.
Σα φαγαμε καλα
πεσαμε εδω στα χαμηλα
ανιδεοι και χορτατοι.
( Γ. Σεφερης )


Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

οδηγιες προς ναυτιλλομενους...


Κυριοι,

του ενδοξου ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ της Μεσογειου(Π.Ν.Μ.),

οπως θα γνωριζετε 2 ακομη πλοια με ανθρωπιστικη βοηθεια και ακτιβιστες απο διαφορες χωρες, οπλισμενους με μαχαιρια της κουζινας, ευρισκονται εν πλω προς τη Λωριδα της Γαζας.

Αντι να τα περιμενετε να πλησιασουν στα 80 - 100 μιλια απο τις ακτες σας για να κανετε το ρεσαλτο, δεν εχετε παρα να θεσετε σ' εφαρμογη τη γνωστη κι επιτυχημενη παλια κλασσικη σας μεθοδο.

Στειλετε αμεσως μερικα καταλληλα εξοπλισμενα ταχυπλοα σας παντος καιρου και, εντοπιστε τα στη μεση της Μεσογειου η και της Αδριατικης. Ακομη και σε χωρικα υδατα παραπλησιων Χωρων... δε τρεχει τιποτα για σας. Νεκρωστε, με τα ηλεκτρονικα συστηματα τα οποια διαθετετε, τα δικα τους συστηματα επικοινωνιας ωστε κανεις να μη μπορεσει να λαβει τα may-day τους, καντε το ρεσαλτο σας με την ανεση σας, βυθισατε τα πλοια, δολοφονηστε οσους τυχον σας προβαλλουν αντισταση με μαχαιρια η το περιστροφο που βασει του Διεθνους Ναυτικου Δικαιου δικαιουται να εχει ο πλοιαρχος (θα μου πειτε... μα αυτο το τουρκικο ειχε... δυο...) και, πεταχτε τους βορα στα ψαρια που, κατοπιν αυτου θα σας ευγνωμονουν.

Τους υπολοιπους παρτε τους μαζι σας στο αντρο σας και φυλακιστε τους σε ειδικες φυλακες ασφαλειας. Οσο κι αν οι δικοι τους προσπαθησουν τιποτα δεν θα μπορεσουν να μαθουν για τη τυχη τους και τι ακριβως συνεβη. Το ιδιο και οι πλοιoκτητριες εταιρειες.
Ξερετε δα εσεις απ' αυτα...
Γραψτε στα παλια σας τα παπουτσια ολους τους διεθνεις οργανισμους που, τυχον, θα ασχοληθουν με τη παραξενη αυτη εξαφανιση. Στο τελος θα κουραστουν.
Τηρηστε τους κανονες της ομερτας...

Βασανιστε τους, καντε τους ηλεκτροσοκ, αφηστε τους νηστικους και χωρις νερο, κλειστε τους σε κλουβια, κατηχηστε τους στο θεαρεστο εργο σας. Κι οσους απ' αυτους επιβιωσουν...
ξερετε δα εσεις...
μπορει σε καποια στιγμη δυσκολη να ανταλλαξετε καθενα απ' αυτους με 10 η και 20 δικους σας. Εχει ο καιρος γυρισματα...

Μεχρι τοτε, ολοι θα τους εχουν ξςχασει. Οι δικοι τους, ισως, εν τω μεταξυ να εχουν πεθανει και κανεις δεν θα τους πιστευει ο,τι κι αν λενε.

Ευκολα ξεχναει ο κοσμος κι αλλωστε ο περισσοτερος αγνοει!

Καλη σας επιτυχια.