Σε μια κοινωνια χωρις ισοτητα, η αρμονια, αληθεια και ομορφια μπορει να επικρατησει;
( John Milton )

Πεινουσαμε στης γης την πλατη.
Σα φαγαμε καλα
πεσαμε εδω στα χαμηλα
ανιδεοι και χορτατοι.
( Γ. Σεφερης )


Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ... ΤΡΙΣ,


...γνωστοποιηθηκε σημερα απο τη... σοσιαλιστικη "κυβερνηση" των Αθηνων, αυτο που προαναγγελθηκε απο τον πρωην... μαο'ι'κο και... νυν σοσιαλδημοκρατη, ισπανο Κο Αλμουνια σε συνεντευξη του σε γερμανικη εφημεριδα(δειτε αναρτηση μου, του περασμενου Σαββατου 19-6-2010)!

Απο τα 120 δις που θα δοθουν(;) στην Ελλαδα σαν δανειο απο την τρο'ι'κα - και τα οποια βεβαια εντοκως θα πληρωσει ο Ελληνικος λαος - τα 10 δις, δλδ. το 8,5%, περιπου, θα δοθουν για τη στηριξη του ιδιωτικου τραπεζικου συστηματος, μεσω ειδικου μηχανισμου που προβλεπεται απο το μνημονιο που υπεγραψε η... υπερδεξια "κυβερνηση" του... πρωτου των πρωτων σοσιαλιστου προεδρου της Κου γ. Α. Παπανδρεου και την ψηφο του κομματος... του μοναδικου ελληνα νεο-πατριωτη του γνωστου ανα το πανελληνιον Κου Γ. Καρατζαφερη και λοιπων συντροφων του! Καθως και την ψηφο της, επισης, super γνωστης... Κας Δωροθεας Μ. Μ. !
Τα 10 αυτα δις ερχονται να προστεθουν στα αλλα 28 δις που διετεθησαν, ηδη, στις τραπεζες απο τη προηγουμενη, δεξια, τοτε, κυβερνηση παρα τις... απαραδεκτες διαμαρτυριες της τοτε αντιπολιτευσης και νυν κυβερνησης του... πρωτου των πρωτων...
Προς... επιβεβαιωση των, τοτε, εντονων διαμαρτυριων τους, αλλωστε, σε μια... απροσδοκητη κινηση τους, ευθυς μολις ανηλθαν στην εξουσια... οι μονοι αληθινοι αντιεξουσιαστες της εξουσιας σημερινοι κυβερνητες, επικυρωσαν την αποφαση της προηγουμενης κυβερνησης για την διαθεση των 28 δις στις τραπεζες, οι οποιες δεν ειχαν... καταδεχθει μεχρι τοτε να παραλαβουν το... "δωρο" που τους ειχε δοθει... ουτε κατα το ημισυ!

Μετα απ' ολα αυτα τα... ωραια, οι ελληνες πολιτες... ευγνωμονουντες θα δανειστουν απ' τις τραπεζες τα 28+10 δις, τα οποια εντοκα χρωστουν στους δανειστες της χωρας και... χαρουμενοι, στη συνεχεια θα τα χρωστουν ξανα, εντοκα στις ελληνικες τραπεζες!!!!!!....

ΟΜΟΡΦΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...

ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ...

επι τη σημερινη επετειω του θανατου του πατρος του.

Πατερα τ' ακους... ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: